RÄCKEN
Var tillverkas era räcken?

Våra räcken tillverkas med komponeneter från en tysk tillverkare, som vi sedan bearbetar för att anpassas efter kundens önskemål och mått. Glasen beställs direkt från en svensk leverantör, enligt de mått vi anger.

 

Kan jag beställa specialdesignade räcken i webshopen?

I vår webshop kan du beställa standard-räcken, för egen montering. Önskar du specialdesignade räcken löser vi det genom att du beställer räcket med montering, via telefon. I de fall finns det få begränsningar.

MONTERING
Vilka verktyg behöver jag för att montera era räcken?

Du behöver en skruvdragare (även att det går bra att skruva för hand) ett vattenpass och en gummiklubba.

 

Är era räcken svåra att montera?

Kan du hantera en skruvdragare och har lite erfarenhet av hantverk skall det absolut inte vara några problem att montera våra räcken. Skulle frågor dyka upp är ni alltid välkomna att kontakta oss och få råd av våra duktiga montörer.

BESTÄLLNING
Hur mäter jag?

Du mäter mellan stolparna, både uppe och nere och anger sedan det kortaste måttet i din beställning. Vi räknar sedan bort 40 mm på dina angivna mått, för att glaset skall passa. Om du är osäker på måtten eller vart ev. stolpar skall placeras, så är du välkommen att kontakta oss.
 

Skärmavbild 2015-08-10 kl. 08.28.00

 

 

 

Kan jag göra ändringar i min beställning?

Det är viktigt att du noga kontrollerar dina mått i beställningen samt på orderbekräftelsen efter genomfört köp. Om något inte stämmer måste du kontakta oss omgående. Då vi börjat tillverka ditt räcke, finns det inte längre möjlighet att göra ändringar.

KÖP & LEVERANS
Tillkommer det någon avgift efter beställning?

Det pris du ser i kassan samt på orderbekräftelsen är det pris du betalar för produkterna, inget tillkommer. 

Hur levereras min beställning ?

Vid beställning av klämfäste & stolpar;

Din beställning levereras med DB Schenker, till ditt närmaste DB Schenker Ombud. För att få avisering via SMS, skriv in ditt mobil-nummer i beställnings-formuläret.

Vid beställning av glas;

Din beställning levereras hem till dig, under dagtid. Fraktbolaget kontaktar dej via telefon innan leverans.

 

Hur mycket kostar frakten ?

Glas  3250 :- 

Stolpar 695 :-

Klämfästen 495 :-

Du betalar bara en frakt på din beställning. Dvs beställer du glas, stolpar och klämfästen blir frakten 3250 :- Beställer du stolpar och klämfästen blir frakten 695 :-

Frakt-priserna gäller inom Sverige.