Nedanstående villkor gäller mellan kund och SGRAB 559100-6829

KÖP & PRIS

När en beställning görs upprättas ett avtal mellan kund och Svenska Glas och Räckes-system AB. En orderbekräftelse upprättas och skickas till den e-postadress som uppges vid beställning. För att få beställa produkter av oss måste kund vara över 18 år. Vi förbehåller oss rätten av neka order.
Samtliga priser på SGRABs hemsida visas inkl. moms. Vi förbehåller oss rätten av justa våra priser. Inga avgifter, som inte presenteras tydligt i samband med beställningen, tillkommer. Om problem med vårt webprogram uppstår, som påverkar prissättning, så har vi rätt att justera priset till det rätta. Kunden har även rätt att häva köpet, om detta händer.

BETALNING

Vi samarbetar med Klarna och erbjuder följande betalningsalternativ:

Klarna-Checkout

 

 

 

 

Kortbetalning - Visa & Matercard

Direktbetalning - Via din internetbank

Faktura - 14 dagar 

Delbetalning 3 till 36 månader

Konto - del-betala i din egna takt

 

För mer info, klicka här

 

 

LEVERANS

Vid beställning av klämfästen och stolpar;

Varorna skickas med DB Schenker till kunden närmaste ombud. Via SMS-avisiering får kunden information om när varorna finns för avhämtning.

 

Vid beställning av glas;

På orderbekräftelsen framgår den leveransadress som varorna kommer skickas till. I samband med leverans kontaktar transportföretaget kunden för att komma överens om exakt tid och plats för leverans. Alla leveranser sker på dagtid. Svenska Glas och Räckes-system ansvarar ej för förseningar hos transportbolaget. 
Vi leverans är det kundens ansvar att inspektera varorna, innan kvittens lämnas. Om synliga skador finns, på emballage eller på varor, skall detta noteras på fraktsedeln innan kvittens. Därefter tar kunden kontakt med oss via telefon 0380-574540, fortast möjligt. Om dolda skador påträffas skall detta anmälas på samma vis. Det är därför viktigt att avsyning och kontroll av varorna görs direkt vid mottagandet. 

GARANTI

Vi lämnar 1 års garanti på varor mot tillverkningsfel. Garantin avser ersättningsprodukt eller av oss sanktionerad reparation under förutsättning att monterings och skötselinstruktioner följts. Fakturan gäller som garantisedel. Kontakta oss på Svenska Glas och Räckes-system vid frågor. I Övrigt tillämpas konsumentköplagen. 

REKLAMATION

Reklamation kan ej göras för fel i beställningsunderlaget, tex. felaktigt angivna mått eller skador som uppkommer vid montering. 
Skulle någon av de levererade varorna vara felaktiga, avvika från följesedeln i antal och mått, skall kund kontakta Svenska Glas och Räckessystem omgående. De felaktiga varorna får inte monteras utan att detta har godkänts av oss.

SÄKERHET & SEKRETESS

När en beställning görs godkänner kunden att Svenska Glas och Räckessystem lagrar de uppgifterna som behövs för att kunna expediera beställningen. Uppgifterna kan komma att lämnas ut till tredje part, såsom betalningsleverantör eller transportör.