fbpx

Kvalitet & Miljö

Räcken, Glas och beslag med kvalitet och miljöhänsyn.

Väljer du SGRAB kommer du att kunna njuta av dina nya produkter under årtionden framöver. Skickliga hantverkare hos våra leverantörer och montörer ute på fältet ser till att kvaliteten och finishen är av yppersta klass. Våra produkter är tillverkade för att tåla hårda förhållanden. Allt detta utan att för den skull ge avkall på åverkan av miljön.

Kvalitetspolicy

SGRAB tar hänsyn till produkten ända från tillverkningen till dess att den är monterad och klar. Vi arbetar med ständig utveckling och förbättring av våra verksamheter och med att involvera samtliga i kvalitetskedjan, såsom egen personal, montörer, återförsäljare och leverantörer. Vi ska inte lova mer än vi klarar av och var och en i kvalitetskedjan ska ta ansvar för att så kostnadseffektivt som möjligt prestera maximal kundnytta. SGRAB står för god service och hög kvalitet och vårt mål är att alla våra kunder ska kunna rekommendera oss.

Miljöhänsyn

I våra processer ska vi ta hänsyn till gällande lagar och förordningar samt sträva efter att i produktutvecklingen finna lösningar med mindre miljöpåverkan.

Boka hembesök

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss, antingen via telefon, e-post eller formuläret här på sidan. Berätta gärna om du har några speciella önskemål kring din räckeslösning/trapprenovering.

VAD HÄNDER SEN?

Vi bokar en tid för hembesök och kommer med förslag på lösning som passar ditt hus och plånbok. När vi kommit överens bokar vi in en tid för produktion och montage som görs på överenskommen tid.