fbpx

Om SGRAB

Swedish Glass & Railing-system startade 2003 i Forserum – då under namnet Forserums Svets & Montagetjänst. Vi jobbade då till största delen med svets och smide men valde 2008 att helt gå över till att jobba med räckes-system vilket har utvecklats under tidens gång och idag jobbar vi med räckes-system i rostfritt, glas, aluminium, Och även trapprenoveringar under namnet HELA Trappan.

Vårt sortiment av glasväggar och glasdörrar innehåller ett stort område av valmöjligheter inom design, färg, glastjocklek osv.

Uterumspartier finner du i tre olika modeller för: Sommar, förlängd sommar och vår, sommar, höst. Partierna finns som standard i vit, grå eller natureloxerad aluminium men går även att få i alla ral-kulörer mot pristillägg.

Trapprenovering ger ofta ditt hem ett riktigt lyft. Från en solblekt furutrappa till en nyrenoverad trappa med exempelvis nya eksteg och vitmålade vangstycken blir det något snyggt att titta på som lyfter hela ditt hem.

Boka hembesök

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss, antingen via telefon, e-post eller formuläret här på sidan. Berätta gärna om du har några speciella önskemål kring din räckeslösning/trapprenovering.

VAD HÄNDER SEN?

Vi bokar en tid för hembesök och kommer med förslag på lösning som passar ditt hus och plånbok. När vi kommit överens bokar vi in en tid för produktion och montage som görs på överenskommen tid.