fbpx

Rostfria räcken 42.4 Från 4099:-/m

Modernt, transparent och i stort sett underhållsfritt. Rostfria räcken passar utmärkt i de flesta byggnader. Pris från 2595:-/m.

Rostfria räcken i bra kvalitet

Våra rostfria glasräcken håller högsta kvalitet och har en modern design. Räcken från SGRAB levereras helt måttanpassade efter dina önskemål och förutsättningar. Om ditt rostfria räcke ska monteras inomhus används en rostfri variant som går under beteckningen AISI 304. Om det däremot är utomhus använder man istället AISI 316, eller syrafast rostfritt stål.

Variationsmöjligheter

Våra räcken anpassas helt efter dina önskemål. Med eller utan överliggare, För sidomontage (i bärlina) eller toppmontage (på golv) Med överliggare i rostfritt runt 42,4mm eller fyrkantigt 40x40mm rör. Önskar du träöverliggare till ditt räcke rekommenderar vi Jatoba som är ett formstabilt och hållfast träslag. Men självklart tar vi fram det träslag du så önskar till ditt räcke.

Glas

Glasen som levereras med våra räcken finns som standard i klarglas, gråtonat eller opal (frostat), Vi kan även ta fram andra designer eller färger för dig som har egna tankar, idéer och krav. Alla glas levereras med slipade och polerade kanter. Glasen vi använder till räcken är 8,76mm eller 12,76mm säkerhetsglas för de flesta applikationer, Men de går även få i andra dimensioner om man har extrema förutsättningar.

Design

Våra rostfria räcken passar bra i modern som mer klassisk miljö, För balkonger, terrasser, loftgångar, altaner osv. Alla våra räcken rostfria som övrigt utbud går att som standard få i 900mm och 1100mm höjd och önskar man andra höjder ordnar vi självklart detta. Alla våra räcken går att få tillverkade som trappräcken.

Underhåll

Trots sitt namn är inte rostfria räcken HELT underhållsfria då föroreningar från luften kan ge fläckar på räcket. Vid kustnära montage rekommenderar vi högglanspolerad räcken. Och oavsett väl av räckes-modell rekommenderar vi att man med något års mellanrum spolar av det med vatten och torkar av med en ickeslipande trasa.

Kontakta oss för beställning

Boka hembesök

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss, antingen via telefon, e-post eller formuläret här på sidan. Berätta gärna om du har några speciella önskemål kring din räckeslösning/trapprenovering.

VAD HÄNDER SEN?

Vi bokar en tid för hembesök och kommer med förslag på lösning som passar ditt hus och plånbok. När vi kommit överens bokar vi in en tid för produktion och montage som görs på överenskommen tid.