fbpx

Ledstänger

Ledstängerna i en villa behöver inte vara en tråkig säkerhetsdetalj

Ledstång för din trappa. Ledstänger i Rostfritt eller Ek

Med en ledstång i rostfritt eller ek ger man sin trappa en helt ny look och känsla. Våra ledstänger är enkla att montera och levereras kompletta med alla tillbehör som krävs.

Material för din ledstång

Vi erbjuder runda ledstänger i Ek dim 45 mm, samt Rostfritt (både för inomhus- och utomhusbruk) i dimension 42,4 mm.
Ledstänger i Ek kan man beställa i hela längder upp till 3,5 meter medan det rostfria alternativet har en maxlängd på 5,0 meter. Längder däröver levereras i två eller flera delar där vi förberett så att man på egen hand enkelt kan skarva ihop delarna. Vi levererar inte våra ledstänger i övermått, utan den längd man anger vid beställning är den längd ledstången kommer att få.

Olika konsolalternativ ger dina ledstänger en unik touch

Till varje ledstång kan man välja på olika rostfria konsoller.

Komplett leverans

Allt som du behöver för din montering ingår. Det ingår alltså både skruvar och borr för att fästa ledstången i konsolen samt infästningsskruvar till väggen.

Fraktfritt

Oavsett produkt eller storlek på din beställning levererar vi alltid hem till dörren utan extra kostnad.

Kontakta oss för beställning

Boka hembesök

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss, antingen via telefon, e-post eller formuläret här på sidan. Berätta gärna om du har några speciella önskemål kring din räckeslösning/trapprenovering.

VAD HÄNDER SEN?

Vi bokar en tid för hembesök och kommer med förslag på lösning som passar ditt hus och plånbok. När vi kommit överens bokar vi in en tid för produktion och montage som görs på överenskommen tid.