fbpx

Helglasräcken. Från 6099:-/m

Helglasräcke är den optimala lösningen för högsta transparens och minimalism.

Ostörd utsikt med stolpfritt helglasräcke

Helglasräcke eller som en del säger, Stolpfritt räcke är vår mer exklusiva variant helt utan stolpar. Räcket ger en känsla av att finnas där men utan att ta plats vilket uppskattas av många. Ger fullständig transparens!

Variationsmöjligheter

Vi erbjuder dig en möjlighet att skräddarsy ditt stolpfria räcke. Glasval och de olika infästningsmöjligheterna ger ditt räcke det utseendet som du önskar. Önskar du ett räcke till balkongen, terrassen, altanen eller kanske trappan tillverkar vi detta räcke helt efter dina önskemål och förutsättningar.

Glas

Räcket består av laminerat glas, 12,76 mm med slipade och polerade kanter, vilket gör glaset mycket starkt och tåligt. Laminerat glas är två glasskivor som limmats ihop med en plastfilm mellan. Detta gör att glaset håller ihop även om det går sönder. Alla våra glasräcken uppfyller Boverkets normer för glasräcken. Har du extrema förutsättningar kan vi självklart ta fram lösningar på dessa räcken med upp till 21,52mm laminerade glas för idrottsanläggningar osv.

Med överliggare eller utan överliggare

Om man väljer överliggare till det stolpfria räcket kan man välja mellan aluminium, trä eller rostfri. Vi erbjuder träöverliggare i ek eller jatoba. Överliggaren antingen limmas på glaset (trä & aluminium) eller fästs med gummilist (rostfri).
Det är även möjligt att beställa stolpfritt räcke utan överliggare för helt obruten utsikt.

Kontakta oss för beställning

Boka hembesök

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss, antingen via telefon, e-post eller formuläret här på sidan. Berätta gärna om du har några speciella önskemål kring din räckeslösning/trapprenovering.

VAD HÄNDER SEN?

Vi bokar en tid för hembesök och kommer med förslag på lösning som passar ditt hus och plånbok. När vi kommit överens bokar vi in en tid för produktion och montage som görs på överenskommen tid.