fbpx

Glas & Klämfästen. Från 1995:-/kvm.

Har du befintliga stolpar på din uteplats och vill få ett mer skyddat läge mot väder och vind?

Beställ glas och klämfästen till befintlig stomme

Har du tröttnat på ditt träräcke och vill ha bättre och mer ostörd utsikt? Att sätta glas och klämfäste istället för befintliga träribbor eller träkryss ger intrycket av ett helt nytt räcke.

Variationsmöjligheter

Med glas och klämfästen kan du välja mellan flera olika modeller av klämfästen, såväl färg som form. Därtill väljer du mellan våra tre olika laminerade glas, Klarglas, Opalglas (frostat) eller Gråtonat
glas.

Bygga nytt?

Om man ska bygga ny altan eller balkong och vill använda trästolpar kan det passa väldigt bra att sätta glas och klämfästen mellan dessa.

Bättre vindskydd

Är man ute efter ett bättre vindskydd till ett träräcke man redan har kan man många gånger låta befintliga träkryss sitta kvar och sätta glas utan- eller innanför.

Även inomhus

Våra glas och klämfästen går även bra att använda i inomhusmiljö, tex. mellan en vägg och en träbalk.

Säkert laminerat glas

Vi erbjuder laminerat glas, 8,76 mm. Laminerat glas består av två glasskivor med en plastfilm mellan. Detta gör att glaset blir säkert om det skulle gå sönder eftersom det inte delar på sig utan håller
ihop. Glasen levereras med slipade och polerade kanter. Man kan välja mellan klart glas, glas med opalfolie (frostat) eller gråtonade glas. Vi erbjuder även ett härdat och laminerat glas för miljöer där glaset kommer utsättas för repeterade yttre påfrestningar.

Kontakta oss för beställning

Boka hembesök

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss, antingen via telefon, e-post eller formuläret här på sidan. Berätta gärna om du har några speciella önskemål kring din räckeslösning/trapprenovering.

VAD HÄNDER SEN?

Vi bokar en tid för hembesök och kommer med förslag på lösning som passar ditt hus och plånbok. När vi kommit överens bokar vi in en tid för produktion och montage som görs på överenskommen tid.