Aluminiumräcken

Underhållsfritt, lättmonterat samt oändliga möjligheter och variationer.

Aluminiumräcken är ett prisvärt alternativ med stora variationsmöjligheter och nära nog noll i underhåll.

Våra aluminiumräcken utmärker sig genom att vara oerhört prisvärda, enkeltatt montera och enkelt att underhålla.

Variationsmöjligheter

Vårt aluminiumräcke är det räcke som man kan variera mest. Det handlar om allt från grundvariant till val av fyll. Det kan placeras såväl ovanpå (med en fot) som hängandes utanpå.

Stolpar i valfri färg

Vi kan leverera aluminiumräcke i de flesta RAL och NCS kulörer.

Underhållsfritt

Räckena är i princip underhållsfria. Det krävs inte mer underhåll än att putsa glas och eventuellt torka av stolpar/överliggare ibland. Det är ungefär likvärdigt med normalt underhåll av fönster på ett hus.

Enkelt att montera

Vi har tänkt mycket på att räckena ska vara enkla att montera. Alla skruvar och andra infästningsdetaljer medföljer om man väljer att köpa utan montage av oss på SGRAB.

Säkert glas

Till våra glasräcken levererar vi alltid säkert 8,76mm laminerat glas med slipade och polerade kanter. Vårt laminerade glas består av två glasskivor med plastfilm mellan de två glasen. Om ett av glasen
skulle gå sönder hänger därför fortfarande glasskivan ihop som en del. Man kan välja mellan klart glas, opal (frostat) eller gråtonat glas. Vi erbjuder även ett härdat och laminerat glas för miljöer där glaset kommer utsättas för repeterade yttre påfrestningar.

Kontakta oss för beställning

Boka hembesök

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss, antingen via telefon, e-post eller formuläret här på sidan. Berätta gärna om du har några speciella önskemål kring din räckeslösning/trapprenovering.

VAD HÄNDER SEN?

Vi bokar en tid för hembesök och kommer med förslag på lösning som passar ditt hus och plånbok. När vi kommit överens bokar vi in en tid för produktion och montage som görs på överenskommen tid.