fbpx

Varför SGRAB?

Swedish Glass & Railing-system (SGR AB) är din kompletta leverantör av räckes-system, glasväggar/dörrar, uterumspartier/skjutpartier, trapprenoveringar. Våra produkter passar utmärkt för så väl privat som offentlig miljö. Vi har ett brett utbud av väl utprovade produkter och ett stort kontaktnät av välkända leverantörer med många års erfarenhet inom de olika produktområdena.

Garantier

Vi lämnar garantier på både produkter och installationer. Vi har 15 års erfarenhet av försäljning och montering av räckessystem till såväl konsument som stora och små byggföretag och hustillverkare.Vår ambition är att varje kund, ny som gammal skall vilja rekommendera SGRAB.

Välkommen att kontakta oss med frågor!

Boka hembesök

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss, antingen via telefon, e-post eller formuläret här på sidan. Berätta gärna om du har några speciella önskemål kring din räckeslösning/trapprenovering.

VAD HÄNDER SEN?

Vi bokar en tid för hembesök och kommer med förslag på lösning som passar ditt hus och plånbok. När vi kommit överens bokar vi in en tid för produktion och montage som görs på överenskommen tid.