fbpx

Frågor och svar

Kan jag få den där speciella detaljen eller räcket på detta speciella sättet?

Vi har möjligheter och rätt kunskap/leverantörer för att lösa de flesta speciallösning till dig som kund. Kontakta någon av våra räckes-experter för att gå igenom dina speciella önskemål.

Var tillverkas räckena?

Räckena tillverkas här hos oss i våra lokaler i Nässjö. Tillkapning av glas görs av våra lokala glasleverantörer exakt efter dina mått och övriga önskemål. Närheten mellan produktion och kundtjänst är en stor fördel för att just dina produkter ska bli perfekta.

Kan man få lika stora glas till respektive sida av sitt räcke?

Det får du alltid hos oss. Eftersom vi på egen hand anpassar glasen efter dina mått kommer du alltid få sektioner som är symmetriska på varje sida av ditt räcke. Vi behöver inte anpassa oss efter glas som vi har på lager och dela upp ditt räcke i ojämna sektioner. Vi anpassar oss efter dina mått och inte tvärtom.

Har ni räckeslösningar för trappor?

Visst har vi det, Vi har stor erfarenhet av glasräcken i allt från trappor mellan två plan upp till helglasräcken mellan 5-6 våningsplan.

Kan jag få olika höjd på olika sidor av räcket?

Det kan vi självklart hjälpa till med, Kontakta någon av våra räckes-experter för att gå igenom dina speciella önskemål.

Vad är ett säkerhetsglas?

Till våra glasräcken levererar vi alltid som minst 8,76mm laminerat glas med slipade och polerade kanter. Laminerat glas innebär att två glasskivor limmats ihop med en plastfilm mellan. Om ett av glasen skulle gå sönder hänger därför fortfarande glasskivan ihop som en del. Man kan välja mellan klart glas, opal (frostat) och ett gråtonat glas. Vi erbjuder även ett härdat och laminerat glas för miljöer där glaset kommer utsättas för repeterade yttre påfrestningar.

Vilket räcke är lämpligt att använda utomhus/inomhus?

Våra produkter går att använda både inomhus och utomhus. Det är bara din smak som avgör, vilket ni tycker är snyggast och passar bäst in hemma hos er.

Boka hembesök

HUR GÅR DET TILL?

Du kontaktar oss, antingen via telefon, e-post eller formuläret här på sidan. Berätta gärna om du har några speciella önskemål kring din räckeslösning/trapprenovering.

VAD HÄNDER SEN?

Vi bokar en tid för hembesök och kommer med förslag på lösning som passar ditt hus och plånbok. När vi kommit överens bokar vi in en tid för produktion och montage som görs på överenskommen tid.